Verksamhet, TracTechnology

TracTechnology - Vårt fokus är livsmedelssäkerhet
Livsmedelssäkerhet

Vårt långsiktiga strategiska fokus är livsmedelssäkerhet. Detta mot bakgrund av de allt mer skärpta krav som ställs av industrin, myndigheter och inte minst konsumenter. De regelbundet återkommande utbrotten av djursjukdomar och livsmedelsskandaler av skiftande art driver ständigt processen framåt för säkrare metoder och därmed säkrare mat.
Patent
TracTechnology äger patentet för metoden att kunna spåra köttprodukter elektroniskt genom hela förädlingskedjan från uppfödare till konsumenten i butik. Vi erbjuder aktörer inom livsmedelsindustrin tillgång till metodpatentet och därmed möjligheten att kunna implementera ett system för säker spårbarhet. Kunden säkrar denna möjlighet och tillgång till att utnyttja patentet genom att teckna ett licensavtal med TracTechnology.
Bakgrund
MeatTrac startades mot bakgrund av de enorma kostnader och det arbetskrävande regelverk som orsakats av olika djursjukdomar och livsmedelsskandaler i Europa. Med modern teknik och en högre ambitionsnivå än dagens krav på spårbarhet och livsmedelssäkerhet minskar vi kostnader och hjälper våra kunder att uppnå produktivitetsförbättringar.
 
TracTechnology erbjuder moderna lösningar i tiden

TracTechnology kombinerar affärskunnande med spjutspetskompetens inom RFID-teknik. Vi levererar lösningar med syfte att effektivisera våra kunders verksamhet för att på så sätt uppnå högre livsmedelssäkerhet.

Adress
Box 45063
104 30 Stockholm
Likviddag
Enligt avräkningsnota
Period
2016-11-07 - 2016-11-22
Avstämningsdag
Lista
Bolaget avser ansöka om återlistning på Aktietorget
Värdering
28.7 Mkr
Emissionsbelopp
Fondkommissionär
Eminova
Teckningskurs
0 kr
Minsta antal att teckna
10000
Typ av underliggande
Aktier
Max. antal emitterade i emissionen
0
Hemsida:
meattrac.com